2017

Premiery, pokazy, konferencje - niezwykła dynamika rynku i zmiany w sprzęcie gastronomicznym. Nowe obiekty na kulinarnej mapie Radomia; U Kowala wyznacza kolejne standardy. Kolejna edycja naszych prezentacji i warsztatów kulinarnych prowadzonych przez autorytety i prawdziwych Mistrzów Kuchni: Krzysztofa Gawlika i Giancarlo Russo.

2016

Kolejny rok rozwoju naszej firmy. Nowe regały, nowa ekspozycja - ponad  3000 produktów na półkach.
Nowe marki w naszej ofercie: BradleySmoker, Eloma GmbH. Szkolenia produktowe i serwisowe (RobotCoupe, Faema, WMF, Retigo, Winterhalter, RM Gastro, Eloma, Unox). Realizacja obiektów typ karczma, to chyba nasza specjalność, Karczma Makowiec. Największy producent wyrobów garmażeryjnych z Radomia, wybrał nasze rozwiązania w obróbce termicznej. 

2015

Był to rok wielu zmian. W styczniu ruszyliśmy z nową stroną internetową www.aaspen.pl oraz uruchomiliśmy sklep internetowy. Zorganizowaliśmy szkolenie dotyczące zmian w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży oraz pomogliśmy w dostosowaniu stołówek szkolnych i przedszkolnych do wszystkich wytycznych Ministra Zdrowia. Zajęliśmy się również doposażeniem zakładów przetwórstwa mięsnego w Radomiu i okolicach w odpowiedni sprzęt oraz poszerzyliśmy naszą współpracę z cukierniami.

2014

W tym roku zadebiutowaliśmy w mediach społecznościowych. To co robimy i co się u nas dzieje, można śledzić na bieżąco na naszym profilu na facebook'u. Kolejne edycje szkoleń i warsztatów kulinarnych cieszą się dużym zainteresowaniem. Coraz więcej inwestorów powierza nam projekty swoich lokali. Dzięki Państwa zaufaniu zakończyliśmy realizację dużych piekarni i cukierni pod Warką.

2013

Coroczne wydania katalogów produktowych stało się naszą tradycją. W tym roku współpracowaliśmy z Alvą i naszym stałym partnerem RM Gastro. Nasz sprzęt można było oglądać w Pułtusku podczas konkursu kulinarnego „Kuchnia polska wczoraj i dziś”. Kolejni klienci zaufali nam powierzając swoje lokale w nasze ręce, między innymi zakończyliśmy realizację w Karczmie Cuda Wianki.

2012

Rozpoczęliśmy współpracę z kolejnym zagranicznym kontrahentem. Tym razem wyposażyliśmy zaplecze gastronomiczne w pensjonacie Sutomore w Czarnogórze. Wydaliśmy katalog z własnym asortymentem oraz we współpracy z RM Gastro i Alvą. Zakończyliśmy realizacje dla restauracji Fuego oraz na zlecenie Urzędu Miasta Pionki wzięliśmy udział w projekcie „Rewitalizacja historycznego budynku Kasyna na potrzeby stowarzyszenia Centrum Aktywności Lokalnej w Pionkach”.

2011

Pierwszy raz zorganizowaliśmy Warsztaty Kulinarne AASPEN w zupełnie nowej formie. Stały się to szkolenia skierowane jest głównie do osób, które chciałyby podnieść swoje kwalifikacje w zakresie gotowania. Zorganizowaliśmy pierwsze Seminarium Kulinarne skierowane do kadry zarządzającej obiektami gastronomicznymi. Byliśmy sponsorem nagrody głównej w festynie rodzinnym zorganizowanym w ramach 65-lecia Przedszkola Publicznego nr 22 w Radomiu
Wydaliśmy trzecią edycję katalogu Aaspen RM Gastro.

2010

Zakończyliśmy budowę głównej siedziby firmy, co mogliśmy uświetnić pierwszą Prezentacją Kulinarną na nowym obiekcie. Prezentacje Kulinarne od tego czasu stały się stałym punktem naszej działalności. Podpisaliśmy również umowę współpracy i na eksport towarów do Norwegii, co otworzyło nam drzwi na rynek skandynawski. Po raz pierwszy pojawił się katalog wydany przez Aaspen Alva.

2009

Z początkiem nowego roku rozpoczęliśmy budowę nowej siedziby głównej w Radomiu przy ul. Kozienickiej 205. Zawarliśmy umowę współpracy i dystrybucji towarów na Ukrainę.Został po raz drugi wydany katalog Aaspen RM Gastro oraz uruchomiliśmy nowy dział zajmujący się grafiką i projektami.

2008

Rozpoczęliśmy rok od wyróżnienia przyznanego przez Stalgast oraz wydania pierwszej edycji katalogu Aaspen we współpracy z RM Gastro.
Staliśmy się współorganizatorem pokazu i degustacji „Tradycyjnej i zdrowej kuchni polskiej” w ramach IV-tej edycji „Święta Polskiej Niezapominajki” w Radomiu oraz sponsorem nagrody głównej w festynie rodzinnym z okazji Dnia Dziecka organizowanym przez PSP nr 6 w Radomiu. Ufundowaliśmy również paczki na Bal Mikołajkowy dla dzieci z rodzin dysfunkcyjnych, którego organizatorami byli: Przedsiębiorstwo Społeczne Gospoda Jaskółeczka, Centrum Aktywności Lokalnej na Michałowie oraz Dom Kultury Śródmieście.

2007

Otworzyliśmy punktu handlowo – serwisowy w Radomiu przy ul. Kozienickiej 29. Jako partner handlowy firmy Stalgast zadebiutowaliśmy na 5. Pokazach Lotniczych w Air Show Radom. Zawarliśmy również umowę serwisową z RM Gastro Polska i od tamtej pory świadczymy kompleksowy serwis takich marek jak: Retigo, RM Gastro, RM Lotus. Zorganizowaliśmy pierwsze profesjonalne Prezentacje Kulinarne na rynku radomskim. Ponownie Aaspen było sponsorem nagród w Zabawie Choinkowej dla dzieci z osiedla „Nad Potokiem” zorganizowanej przez Klub Kwadrat i Klub Seniora.

2006

Naszą działalność rozpoczęliśmy w 2006 r. Pierwszym naszym partnerem handlowym stała się firma Stalgast. Również w tym roku podpisaliśmy umowę i uzyskaliśmy tytułu autoryzowanego dystrybutora firmy RM Gastro Polska. Aaspen było głównym sponsorem Balu Mikołajkowego dla dzieci, organizowanym przez Przedsiębiorstwo Społeczne Gospoda Jaskółeczka oraz Centrum Aktywności Lokalnej. Zapoczątkowało to naszą tradycję społecznego wspierania regionalnych inicjatyw.

Współpracujemy z:

Strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce Więcej...