Szczegóły aktualności

VI Wojewódzki Konkurs Kulinarny „Pasja smaków" 28.11.2019

28 listopada w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich, odbył się VI Wojewódzki Konkurs Kulinarny "Pasja smaków". Tematem przewodnim był pstrąg i desery z zastosowaniem sera białego i szpinaku. Do konkursu stanęło 10 drużyn jednoosobowych z Warszawy, Pionek, Przysuchy, Zwolenia i Radomia.

Najciekawszą potrawą okazał się pstrąg na dwa sposoby w sieci z pudru buraczanego i ciasta francuskiego z sosem maltańskim oraz sernik ze szpinakiem na owsianej kruszonce z sałatką owocową i świeżym szpinakiem. Firma Aaspen Grupa miała zaszczyt uczestniczyć w konkursie oraz ufundować upominki.

Wszystkim serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych, gastronomicznych sukcesów.

Wróć

Współpracujemy z:

Strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce Więcej...