Aktualności

Winterhalter NEXT LEVEL SOLUTIONS

Konferencji firmy Winterhalter. Start systemu PAY PER WASH.

Więcej...

Robot Coupe. Szkolenie produktowe.

Poznajemy i testujemy zastosowanie Szatkownicy do warzyw i Cuttra/ Wilka R402 w codziennej pracy w restauracji.

Więcej...

VIII Festiwal Zupy 08.04.2016

Była to już VIII edycja Festiwalu Zupy w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich

Więcej...

Szkolenie Tom-Gast 12.05.2015r.

W dniu 12.05.2015r. odwiedziliśmy nową siedzibę firmy Tom-Gast w Warszawie.

Na szkoleniu zapoznaliśmy się z najnowszym asortymentem tej firmy. W ciekawy sposób przedstawione nowinki technologiczne zostały uświetnione pokazem kulinarnym przygotowanym przez Roberta Głydę.

Serdecznie dziękujemy za zaproszenie.

Więcej...

Tak świętowaliśmy 9 urodziny

22 kwietnia 2015 r. odbył się w Aaspen Grupa przy ulicy Kozienickiej 205B Dzień Otwarty. Można było zobaczyć najnowszego Robot Cook'a - Robota Coupe, zapoznać się z budową i procesem zmywania zmywarek gastronomicznych. Premierę miała również kawa marki Saquella. Na odwiedzających czekał poczęstunek przygotowany przez  Tomasza Szymańskiego, Adama Marciniaka i Piotra Kosmalę. Całą imprezę uświetnili przedstawiciele takich firm jak Stalgast, Robot Coupe, Nivona, Dilmah, Winterhalter i Victorinox. Dziękujemy serdecznie naszym dotychczasowymi i nowym Klientom za przybycie.

Więcej...

Dzień Otwarty

22 kwietnia serdecznie zapraszamy na Dzień Otwarty. Zaplanowane atrakcje i rabaty zainteresują każdego.

Więcej...

Festiwal Zupy

27 marca w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich, odbyła się kolejna edycja "Festiwalu Zupy". Tym razem tematem przewodnim były zupy jarskie. Do konkursu stanęło 12 4-osobowych zespołów. Najlepszą okazała się zupa 'Czosnkowy Freestyle'. Oprócz nagród ufundowanych przez szkołę, zwycięzcy otrzymali upominki od firmy Aaspen Grupa i Victorinox. Wszystkim serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych, gastronomicznych sukcesów.

Więcej...

Warsztaty kulinarne

W dniach 17-18 marca 2015 r. odbędą się warsztaty kulinarne. Tematem spotkania będą: Najnowsze procesy przygotowywania ciast i deserów.

Warsztaty będzie prowadził doświadczony kucharz Krzysztof Gawlik z RM GASTRO.

Podczas zajęć będą mogli Państwo przekonać się w praktyce, jak sprawnie można przygotować ciasta i inne słodkości.

Więcej...

Targi Exposweet 2015

22 lutego 2015r. udaliśmy się na targi Exposweet w Warszawie.

Więcej...

Ekspres NIVONA

W naszej ofercie pojawił się najnowszy model ekspresu Nivona. Zapraszamy do kontaktu.

Więcej...

Współpracujemy z:

Strona wykorzystuje pliki cookie. Używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies w celu zapewnienia maksymalnej wygody w korzystaniu z naszego serwisu. Jeśli nie wyrażasz zgody, ustawienia plików cookies możesz zmienić w swojej przeglądarce Więcej...